Σφοδρές αντιδράσεις στο Twitter έχει προκαλέσει ένα βίντεο που δείχνει έναν άνδρα να μιλά άσχημα σε έναν τυφλό γιατί ο σκύλος-οδηγός που είχε τον εμπόδιζε να περάσει… Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στο μετρό του Λονδίνου.

 

Ο Amit Patel μαζί με τον σκύλο-οδηγό του ήταν στις κυλιόμενες σκάλες στο μετρό του Λονδίνου, όταν ένας άνδρας άρχισε να του μιλά πολύ άσχημα γιατί ο τετράποδος φίλος του – και βοηθός του, καθώς είναι τυφλός – τον καθυστερούσε!

Ο Amit προσπάθησε μάλιστα να του εξηγήσει γιατί ο σκύλος του δεν μπορούσε να κουνηθεί, αλλά εκείνος δεν έδειξε να καταλαβαίνει…

«Είσαι χειρότερος από ένα σκυλί, αν δεν καταλαβαίνεις τους ανθρώπους. Θέλω να προλάβω το τρένο», είπε χαρακτηριστικά ο άνδρας, που ενοχλήθηκε από τον σκύλο-οδηγό.

Η δημοσιοποίηση του τραγικού αυτού περιστατικού στα social media, όπως αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ, έχει προκαλέσει τεράστιο κύμα συμπαράστασης στον Amit, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν τόσο τον ίδιο, όσο και την τετράποδη φίλη του Kika.