Ο Spiderman και ο Black Panther είναι οι ήρωες των φανταστικών μας κόσμων. Όμως, οι ήρωες της πραγματικότητας, ειδικά το 2020, είναι γιατροί, νοσοκόμες και εργαζόμενοι στην πρώτη γραμμή.

Η Marvel ξεκινά τη χρονιά αναγνωρίζωντας αυτούς τους ήρωες με τη μορφή ενός κόμικ για τους νοσηλευτές, σε συνεργασία με το Allegheny Health Network (μη κερδοσκοπικό ακαδημαϊκό ιατρικό σύστημα) και το διαφημιστικό πρακτορείο Doner για να παρουσιάσει το «THE TRUE NURSE STORIES».

Η ιστορία του κόμικς προέρχεται από πραγματικές ιστορίες από τη ζωή των νοσοκόμων, που προέρχονται από 13 νοσοκομειακές εγκαταστάσεις στη Δυτική Πενσυλβάνια.

Το κόμικ θα διανεμηθεί σε όλα τα νοσοκομεία AHN και σε εκδηλώσεις πρόσληψης. Επίσης, θα είναι διαθέσιμο ως e-reader στον ιστότοπο της Marvel.

Ο Νταν Μπάκλεϊ, πρόεδρος της Marvel Entertainment είπε σε δήλωση, «Στο Marvel, διηγούμαστε ιστορίες για ήρωες. Όμως αυτή είναι ξεχωριστή. Αφηγείται μια ιστορία για τους καθημερινούς μας ήρωες- τις νοσοκόμες και τους επαγγελματίες υγείας που εργάζονται ακούραστα και θαρραλέα για να σώσουν ζωές».

#menoumespeedy