Η είδηση θα μπορούσε να  αναφέρεται στον τελικό του τ superbowl, αλλά τελικά αφορά α την ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν. Οι δύο καλλιτέχνιδες, είχαν στηρίξει τον Τζο Μπάιντεν κατά την προεκλογική εκστρατεία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία για την προετοιμασία της τελετής που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιανουαρίου η Lady Gaga  θα ψάλει τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ, ενώ η Τζένιφερ Λόπες, θα δώσει μια μουσική παράσταση. ενώ ρόλο στην εκδήλωση θα έχουν ο Jon Bon Jovi, η Demi Lovato και ο Justin Timberlake.

Η τελετή θα περιλαμβάνει επίσης προσευχή από τον προσωπικό φίλο του Τζο Μπάιντεν πατέρα Λίο Ο’Ντόνοβαν, σύνδεση με τη Διεθνή Ένωση Πυροσβεστών (IAFF), και πολλά άλλα. Αναμένεται να διαρκέσει 90 λεπτά, παρουσιαστής θα είναι ο Τομ Χανκς και θα μιλήσουν τόσο ο πρόεδρος Μπάιντεν όσο και η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις.

Η τελετή  θα γίνει υπό πρωτόγνωρα αυστηρά μέτρα ασφαλείας, λόγω των φόβων και των πληροφοριών που έχουν οι μυστικές υπηρεσίες, σύμφωνα με τις οποίες ακραίοι οπαδοί του Τραμπ σχεδιάζουν να προκαλέσουν πολύ σοβαρά επεισόδια.

#menoumespeedy