Σουτιέν σε όλα τα νούμερα, όλα τα σχέδια, όλα τα χρώματα!

Όχι δεν είναι διαφήμιση εσωρούχων! Είναι ο παράξενος φράχτης με σουτιέν στην Νέα Ζηλανδία!

Η δημιουργία αυτού του παράξενου τουριστικού αξιοθέατου ξεκίνησε μυστηριωδώς μια νύχτα του 1999 σε ένα φράχτη κατά μήκος του κεντρικού δρόμου της κοιλάδας Cardrona, στην περιοχή Otago στο νησί της Νέας Ζηλανδίας.

Παρόλο που τα τέσσερα χρωματιστά σουτιέν που εμφανίστηκαν κρεμασμένα στο φράχτη μέσα σε μια νύχτα αποδοκιμάστηκαν από τους ντόπιους κάτοικους, οι περαστικοί τουρίστες βρήκαν την ιδέα ξεκαρδιστική και άρχισαν να προσθέτουν τα δικά τους εσώρουχα περνώντας από εκεί.

Ο φράχτης άρχισε να γίνεται διάσημος στον κόσμο όταν ένας άγνωστος κλέφτης άρχισε να αφαιρεί σουτιέν χωρίς να γίνεται αντιληπτός. Όσο πιο πολλά εσώρουχα αφαιρούσε από το φράχτη, τόσο περισσότερα κρεμούσε ο κόσμος ως αντίποινα!

Λόγω της παράξενης φύσης του, ο φράχτης δημιούργησε πολλά αυτοκινητιστικά ατυχήματα και έτσι τελικά μετακινήθηκε από τον κεντρικό δρόμο σε έναν μικρότερο παράδρομο στην ίδια περιοχή.

Ο περίφημος φράχτης μετονομάστηκε σε «Bradrona» το 2015 για να συγκεντρωθούν χρήματα για τον καρκίνο του μαστού. Ένα μεγάλο ποσό συγκεντρώθηκε από τους κατοίκους και τους τουρίστες , οι οποίοι έβαζαν τη δωρεά τους σε ένα μεγάλο κουτί που είχε τοποθετηθεί εκεί για τον σκοπό.

Σήμερα χιλιάδες πολύχρωμα σουτιέν όλων των ειδών και μεγεθών κοσμούν τον φράχτη, προσφέροντας μια καλή ευκαιρία για στάση και φωτογραφίες κατά μήκος του γραφικού δρόμου!

#menoume_speedy