Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο από τη στιγμή που μία μαμά αρκούδα προσπαθεί απεγνωσμένα να μεταφέρει και τα 4 αρκουδάκια της από την μία πλευρά του δρόμου στην άλλη.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Γουίντσεστερ του Κονέκτικατ και οι οδηγοί κατάφεραν να το αποτυπώσουν σε βίντεο καθώς η αστυνομία σταμάτησε την κυκλοφορία και στις δύο κατευθύνσεις ώστε η μαμά αρκούδα να μεταφέρει με ασφάλεια τα αρκουδάκια της.

Η προσπάθεια της ωστόσο δεν ήταν εύκολη γιατί αν και πέρασε το ένα αρπάζοντάς το από τον λαιμό, και το δεύτερο της ακολούθησε, το τρίτο και το τέταρτο την παίδεψαν. Αρχικά το τρίτο πέρασε στην άλλη πλευρά του δρόμου, αλλά όταν η μητέρα του πήγε να πάρει το τέταρτο που είχε σκαρφαλώσει στον κορμό ενός δέντρου, εκείνο την ακολούθησε πίσω.

 

Η μαμά αρκούδα κατέβαλε απεγνωσμένες προσπάθειες δοκιμάζοντας ακόμα να μεταφέρει και τα δύο πράγμα που τελικά ήταν αδύνατο. Τελικά, όταν τελικά έφτασαν όλοι στην άλλη πλευρά ένα από τα αρκουδάκια επιχείρησε να επιστρέψει πίσω. Η έγκαιρη επέμβαση της αρκούδας όμως ήταν καταλυτική.