Στη λίστα με τις υποψηφιότητες των βραβείων Grammy, προστέθηκε η μεγάλη κόρη της Beyonce, Blue Ivy, αν και μόλις 8 χρονών.

Η υποψηφιότητα έχει να κάνει με τη συμμετοχή της μικρής στο Brown Skin Girl της μητέρας της, το οποίο είναι υποψήφιο στην κατηγορία Καλύτερο Βιντεοκλίπ. Η 8χρονη πέρα του ότι τραγουδάει, έχει συμμετάσχει και στη σύνθεσή του.

Αρχικά το όνομα της κόρης της Beyonce δεν ήταν στις υποψηφιότητες, κάτι που άλλαξε kαθώς η ιστοσελίδα των βραβείων Grammy ανανεώθηκε και πλέον περιλαμβάνει και το όνομα της.

«Όταν της λέω ότι είμαι περήφανη για αυτήν, μου λέει ότι είναι περήφανη για μένα και ότι κάνω καλή δουλειά. Είναι πολύ γλυκιά» δήλωσε η τραγουδίστρια στη βρετανική Vogue. «Λιώνει την καρδιά μου. Πιστεύω ότι ο καλύτερος τρόπος να διδάξω [τα παιδιά μου] είναι να είμαι το παράδειγμα», πρόσθεσε.

Αυτή δεν είναι η πρώτη υποψηφιότητα για την Blue Ivy η οποία το 2019 είχε κερδίσει για τη σύνθεση του ίδιου τραγουδιού το Ashford & Simpson Songwriter’s Award μαζί με τους SAINt JHN, WizKid και την μητέρα της και το βραβείο για το καλύτερο ντουέτο ή συνεργασία στα NAACP Awards και τα BET Her Awards, πάλι για το Brown Skin Girl.

Η απονομή των βραβείων Grammy θα γίνει στις 31 Ιανουαρίου 2021.