SEX AND THE CITY 2, from left: Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, 2010. ph: Craig Blankenhorn/©Warner Bros./courtesy Everett Collection

Με δέκα μισάωρα επεισόδια επιστρέφει η δημοφιλής σειρά Sex and the City sτο HBO Max στο οποίο θα πρωταγωνιστούν η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Σίνθια Νίξον και η Κριστίν Ντέιβις στους ρόλους που τις έκαναν διάσημες την περίοδο του 1990 και στις αρχές του 2000, σύμφωνα με το δίκτυο.

Από το σίκουελ θα απουσιάσει η Κιμ Κατράλ, η οποία υποδύθηκε την Σαμάνθα Τζόουνς, χωρίς το δίκτυο να γνωτοποιεί τους λόγους μη συμμετοχής της. Ο νέος κύκλος θα τιτλοφορείται “Και έτσι απλά” (“And Just Like That”) και η παραγωγή θα ξεκινήσει στα τέλη της άνοιξης, ανακοίνωσε η HBO.