«Καλά έκανες και τον άφησες τώρα λίγο ήσυχο τον άνθρωπο»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Το Πρωινό» ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος σε μια μισάωρη συνέντευξη αποκάλυψε πολλά πράγματα για την προσωπική του ζωή, την καριέρα του, ενώ μίλησε εκτενώς για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Όπως είναι λογικό όμως, αν πας καλεσμένος στον Λιάγκα θα σε ρωτήσουν σίγουρα για τον Στέφανο Κασσελάκη, όπως και έγινε, με την απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη όμως να παγώνει τον παρουσιαστή και να τον φέρνει σε δύσκολη θέση.

Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός σεναριογράφος -σκηνοθέτης είπε στον Γιώργου Λιάγκα ότι αν του είχε κάνει αυτά που έκανε στον Κασσελάκη θα τον τάραζε στις μηνύσεις, με τον δημοσιογράφο να λέει ότι τελευταία δεν ασχολείται με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο αναλυτικά ο Γιώργος Καπουτζίδης τόνισε: «Μόνο μία φορά έχω συναντηθεί με τον Στέφανο Κασσελάκη. Ήμουν καλεσμένος στη Ναταλία Γερμανού και ήταν και αυτός. Δεν έχουμε ανταλλάξει απόψεις.

Μου φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος και έχει τρομερή υπομονή. Γιατί εμένα αν μου έκανες αυτό που του κάνεις θα σε είχα ταράξει στις μηνύσεις. Και άλλοι πολιτικοί αρχηγοί έχουν ενδιαφέρον, γιατί δεν ασχολείσαι με αυτούς;

Ο κ. Βελόπουλος ανακάλυψε ένα σκεύασμα το οποίο όταν το αλείφεις σταματάει ο κορονοϊός. Δεν έχει αυτό ενδιαφέρον»

Κάπου εκεί ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε «τελευταία δεν ασχολούμαι μαζί του», με τον Καπουτζίδη να απαντάει «καλά έκανες και τον άφησες τώρα λίγο ήσυχο τον άνθρωπο».

Μάλιστα έγινε και αναφορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον σεναριογράφο αποκαλύπτει ότι υπήρξε μια επικοινωνία με αφορμή το θέμα της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, λέγοντας  «Δεν το έχω πει εδώ και δύο χρόνια γιατί δεν θέλω να ανακοινώνω κάτι το οποίο έχει να κάνει και με έναν άλλον άνθρωπο, αλλά όντως είχαμε μία συζήτηση για αυτό το θέμα σε κάποια φάση. Έγινε μια πολύ ωραία συζήτηση με δική του πρωτοβουλία»