Η Σοφία Βόσσου σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» μίλησε για τη ζωή της, τους έρωτες που έχει ζήσει, τις προτάσεις γάμου που έχει αρνηθεί ενώ από την κουβέντα δεν έλλειψε και ο Ανδρέας Μικρούτσικος που ήταν ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια της ζωής της.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον καθοριστικό ρόλο που έχει παίξει ο έρωτας στη ζωή της: «Ο έρωτας είναι πηγή ζωής, σε προστατεύει, σε ζωντανεύει. Είναι πολύ σημαντικό να ζει η ψυχή και το σώμα. Είναι τροφή, αντέχει ο άνθρωπος χωρίς τροφή;».

Σε άλλο σημείο αποκάλυψε πως για έναν άνδρα έχει πέσει σε μεγάλη στεναχώρια: «Έχω πέσει στα πατώματα για έναν άντρα. Μεγάλη στεναχώρια και μην σου πω ότι δεν έχω συνέλθει και ακόμα μετά από τόσα χρόνια. Όταν ο Θεός σε ευλογεί και γνωρίζεις τη μεγάλη αγάπη, από τη μια υπάρχει η ευτυχία ότι το βίωσες, γιατί πολλοί δεν το ζουν, αλλά από την άλλη σου αφήνει μέσα σου κενά όταν την χάνεις. Τουλάχιστον μέχρι να έρθει η επόμενη, αν έρθει… δεν αποκλείω τίποτα. Αλλά ναι, έχω βιώσει τον απόλυτο έρωτα».

Εξήγησε επίσης γιατί έχει αρνηθεί τις προτάσεις γάμου που έχει δεχτεί: «Δεν θέλω, δεν μου αρέσει ο γάμος. Για να γίνω όμως πιο ξεκάθαρη, δεν αρνούμαι τη συμβίωση, ούτε τον γάμο. Μπορεί να συμβεί. Αρνούμαι τον γάμο που τον βάζει καπέλο, το σύστημα στα παιδιά. Δηλαδή αν δεν παντρευτείς, είσαι αποτυχημένος. Όχι δεν είναι έτσι. Μόνο καλός άνθρωπος πρέπει να είσαι, τίποτα άλλο. Δεν είμαι κατά του γάμου, είμαι κατά της υποχρεωτικότητας ότι έτσι πρέπει να γίνεται».

Vossou-Mikroutsikos

Από τη συνέντευξή της δεν θα μπορούσε να λείπει ο Ανδρέας Μικρούτσικος τον οποίο όπως είπε θα αγαπά για πάντα: «Ένα μεγάλο και σημαντικό κομμάτι της ζωής μου σε όλα τα επίπεδα. Ανθρώπινα, επαγγελματικά, έχουμε μοιραστεί χαρές, λύπες, το κορμί μας, όλα. Είναι οικογένειά μου. Τον αγαπάω πάρα πολύ και θα τον αγαπώ πάντα».