Ντόναλντ Τραμπ: Η απόγνωση στο πρόσωπό του μετά την αποτυχημένη προεκλογική του συγκέντρωση

Speedynews.gr

Η ταχύτητα στην ενημέρωση


Ακόμα

Ντόναλντ Τραμπ: Η απόγνωση στο πρόσωπό του μετά την αποτυχημένη προεκλογική του συγκέντρωση

Έχει γίνει VIRAL στο διαδίκτυο η κακή διάθεση και απόγνωση στο πρόσωπο του Αμερικανού Προέδρου μετά το τέλος της προεκλογικής του συγκέντρωσης.

Το περασμένο Σάββατο 20 Ιουνίου, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, πραγματοποίησε την πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση στην μετά Covidεποχή στο BOK Center, αψηφώντας τις προειδοποιήσεις των για τον υπαρκτό κίνδυνο διασποράς του ιού σε περιπτώσεις συνωστισμού. Παρά την προσπάθεια του ίδιου και της ομάδας του να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους του και να υποβαθμίσουν τα «σήματα κινδύνου» των επιστημόνων, υπολογίζεται ότι περισσότερες από 20.000 του σταδίου ήταν άδειες.

Όπως σημειώνουν τα διεθνή δίκτυα, ο Αμερικανός πρόεδρος, που έχει βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής τόσο για τη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού όσο και για τις προκλητικές του δηλώσεις στη διάρκεια των διαδηλώσεων για τη δολοφονία του George Floyd, δεν κατάφερε να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του και να τους παρακινήσει να παρευρεθούν στην προεκλογική του ομιλία, στην οποία ο ίδιος και η ομάδα του είχαν επενδύσει πολλά για την πληγωμένη δημοτικότητά του. 

 

#επικοινωνουμε_ελευθερα

#paramenoume_speedy

Comment here