akrita

Με ανοιχτές αγκάλες υποδέχθηκε η διοίκηση και η συντακτική ομάδα του News247 την γνωστή δημοσιογράφο και αρθρογράφο Έλενα Ακρίτα, η οποία παρότι παραιτήθηκε από την εφημερίδα “τα Νέα”, καθώς κείμενό της “λογοκρίθηκε”, βρήκε πλέον ένα νέο σπίτι.

Αναλυτικά το κείμενο υποδοχής:

“Το κορυφαίο ειδησεογραφικό site της 24MEDIA, News 24/7 υποδέχεται τη βραβευμένη δημοσιογράφο, συγγραφέα και σεναριογράφο Έλενα Ακρίτα.

Με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, η Έλενα Ακρίτα θα σχολιάζει την επικαιρότητα, κάθε Σάββατο στο News 24/7.

Η Έλενα Ακρίτα έχει συνεργαστεί στο παρελθόν ως αρθρογράφος με το περιοδικό “Ταχυδρόμος” και τις εφημερίδες “Το Bήμα”, “Έθνος”, “Έθνος της Kυριακής”, “Eιδήσεις” και “Τα Nέα”. Συνεργάστηκε επίσης με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς EPΑ1, Αθήνα 9.84, Flash, και ΑΝΤ1. Η Έλενα Ακρίτα έχει την τιμή να εκπροσωπεί την Ελλάδα στη λίστα “Οι ήρωες και οι ηρωίδες του 2020 στα Βαλκάνια”, όπως επιλέγονται από το “Le Courrier de Balkans”.

Μετά την πολυετή πορεία της στον χώρο των media, έρχεται να προστεθεί στην δυνατή ομάδα δημοσιογράφων του News 24/7 για να αναλύει την πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα μέσα από τη δική της ματιά”.

Τέλος, από την πλευρά της η Ελ. Ακρίτα αναφερόμενη στη νέα αυτή συνεργασία δήλωσε: “Νέα συνεργασία, νέα ξεκινήματα, νέα σκιρτήματα”.