Γ. Ραγκούσης: Ο Μητσοτάκης συνεχίζει να μην αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για το σκάνδαλο Novartis

[ad_1]

«Η κυβέρνηση εισηγείται έναν νόμο που ουσιαστικά είναι αντιγραφή του νόμου της Χούντας το 1971. Έναν νόμο που είναι προδήλως αδύνατον να εφαρμοστεί και ο οποίος καθημερινά θα γελοιοποιεί τους κ. Μητσοτάκη και τον κ. Χρυσοχοΐδη», σημείωσε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ

«Μετά από 46 χρόνια Δημοκρατίας η κυβέρνηση Μητσοτάκη γίνεται η πρώτη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης που αποπειράται να περιορίσει και να καταργήσει το θεμελιώδες συνταγματικό δικαίωμα των Ελληνίδων και των Ελλήνων να συμμετέχουν ελευθέρα σε δημοκρατικές συγκεντρώσεις», τονίζει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης.

Ο ίδιος, επεσήμανε ότι η κυβέρνηση «εισηγείται έναν νόμο που ουσιαστικά είναι αντιγραφή του νόμου της Χούντας το 1971».

«Εισηγείται έναν νόμο που είναι προδήλως αδύνατον να εφαρμοστεί και ο οποίος καθημερινά θα γελοιοποιεί τους εμπνευστές του. Δηλαδή τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Χρυσοχοΐδη», σημείωσε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

[ad_2]

Πηγή : AVGI