Σάλος αντιδράσεων έχει ξεσπάσει από τη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη, ενόψει των μεγάλων συγκεντρώσεων για τα Τέμπη, που προγραμματίζονται για τις 28 Φεβρουαρίου. Ο υπουργός Υγείας, στοχοποιώντας τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει μήνυση και αγωγή εναντίον της, υποστηρίζοντας ότι εμπλέκεται στην υπόθεση των Τεμπών.

«Όποιος πάει στο συλλαλητήριο στηρίζει Ζωή Κωνσταντοπούλου», δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας ζήτησε αύξηση του προγράμματος για την πληρωμή των εταιρειών που είχαν αναλάβει εργασίες στα Τέμπη, μεταξύ των οποίων και το λεγόμενο “μπάζωμα”.

Ο Γεωργιάδης επισημαίνει ότι η Κωνσταντοπούλου τον κατηγορεί χωρίς αποδείξεις και ότι σκοπός της είναι να καθυστερήσει τη δίκη σχετικά με το δυστύχημα. «Η υπερασπιστική της γραμμή όπως την κάνει τώρα, δικαστήριο δεν θα ξεκινήσει ούτε σε 10 χρόνια», ανέφερε.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προεδρεύοντος του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, ο Γεωργιάδης προειδοποίησε ότι ενδεχόμενη πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη θα προκαλέσει σοβαρές αναταραχές στην Ελλάδα, όπως είχε συμβεί και το 2015.

Αναφέρθηκε επίσης σε περιστατικό μεταφοράς ασθενούς στην Ξάνθη, υποστηρίζοντας ότι το ΕΚΑΒ τηρεί τους κανόνες και ότι η γυναίκα είχε πάρει εξιτήριο. Επιπλέον, καταδίκασε την επίθεση κατά του προεδρεύοντος του Τμήματος Μαθηματικών του ΕΚΠΑ, χαρακτηρίζοντας τους δράστες φασίστες.