Πριονοκορδέλα περνάει τον Άδωνη Γεωργιάδη με ανακοινωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης! “Πρωτοκλασάτη” χυδαιότητα χαρακτηρίζει την φρασεολογία “του δρόμου” που χρησιμοποίησηε ο Υπ Υγειας κατά του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!

Ο υπουργός Υγείας και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού το τερμάτισε ακόμα μια φορά σε τοξικότητα και βιαιότητα καθώς εξαπέλυσε σήμερα Τρίτη (21/5) νέα χυδαία προσωπική επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη, όπου μεταξύ άλλων τον χαρακτήρισε μάπα και είπε ότι δεν κάνει για πρωθυπουργός, επειδή ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποκάλυψε την προκλητική απόφαση να τεθεί ο «Ευαγγελισμός» ως νοσοκομείο αναφοράς για τους VIP του τελικού του Conference League.

Σκληρή απάντηση στην τοξικότητα και λασπολογία της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που καθρεφτίστηκε για άλλη μια φορά στο πρόσωπο του Άδωνι Γεωργιάδη, δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ο υπουργός Υγείας και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού εξαπέλυσε σήμερα Τρίτη (21/5) νέα χυδαία προσωπική επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη, όπου μεταξύ άλλων τον χαρακτήρισε μάπα και είπε ότι δεν κάνει για πρωθυπουργός, επειδή ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποκάλυψε την προκλητική απόφαση να τεθεί ο «Ευαγγελισμός» ως νοσοκομείο αναφοράς για τους VIP του τελικού του Conference League.

«Λογικό από μέρους του. Κατανοούμε τον πανικό του. Προφανώς δεν είναι ευχάριστο ούτε στον ίδιο ούτε και στον κ. Μητσοτάκη να έχουν απέναντι τους έναν νέο πολιτικό, χωρίς δεσμεύσεις και αγκιστρώσεις, ο οποίος δεν ταυτίζεται με το σύστημα, αλλά με τους απλούς πολίτες. Τους χαλάει τα… deals» αναφέρει.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Πρόεδρος του όμως δεν πρόκειται να κάνουν ούτε μισό βήμα πίσω. Θα συνεχίσουν να αναδεικνύουν τα τερατουργήματα της κυβέρνησης, όσο κι αν προσπαθεί η προπαγάνδα της να τα κρύψει κάτω από το χαλί. Θα συνεχίσουν να αναδεικνύουν τη συνειδητή διάλυση και ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ, την οποία έχει αναλάβει εργολαβικά ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας» ξεκαθαρίζει.

«Όσο για το παραλήρημα του συγκεκριμένου, το αφήνουμε στην κρίση των πολιτών, καθώς όλοι πλέον γνωρίζουν πως αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της κυβέρνησης Μητσοτάκη» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Η τοξικότητα, η χυδαιότητα και η λασπολογία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας καθρεφτίστηκε ξανά στο πρόσωπο (ποιου άλλου), του στενότατου επί πέντε χρόνια συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη και «πρωτοκλασάτου» υπουργού, Άδωνι Γεωργιάδη.

Αφού προσπάθησε να μας πείσει για μια ακόμη φορά για το αδιανόητο, πως δηλαδή η διαλογή ασθενών (Triage) και η υποχρέωση απέναντι στην ΟΥΕΦΑ του να υπάρχει Νοσοκομείο αναφοράς για τον τελικό του Conference League, είναι το ίδιο πράγμα, επιτέθηκε με ανήκουστους χαρακτηρισμούς στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη.

Λογικό από μέρους του. Κατανοούμε τον πανικό του. Προφανώς δεν είναι ευχάριστο ούτε στον ίδιο ούτε και στον κ. Μητσοτάκη να έχουν απέναντι τους έναν νέο πολιτικό, χωρίς δεσμεύσεις και αγκιστρώσεις, ο οποίος δεν ταυτίζεται με το σύστημα, αλλά με τους απλούς πολίτες. Τους χαλάει τα… deals.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Πρόεδρος του όμως δεν πρόκειται να κάνουν ούτε μισό βήμα πίσω. Θα συνεχίσουν να αναδεικνύουν τα τερατουργήματα της κυβέρνησης, όσο κι αν προσπαθεί η προπαγάνδα της να τα κρύψει κάτω από το χαλί. Θα συνεχίσουν να αναδεικνύουν τη συνειδητή διάλυση και ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ, την οποία έχει αναλάβει εργολαβικά ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Όσο για το παραλήρημα του συγκεκριμένου, το αφήνουμε στην κρίση των πολιτών, καθώς όλοι πλέον γνωρίζουν πως αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της κυβέρνησης Μητσοτάκη.