Με πυροτεχνήματα και ντουντούκες υποδέχτηκαν οι πολίτες της Λαμίας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό από το εκλογικό van του κόμματος.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε προκειμένου να ακούσει και να χαιρετήσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο οποίος σημειώνεται ότι νωρίτερα βρέθηκε στη Χαλκίδα, στο πλαίσιο της περιοδείας του.

«Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν γίνουμε κυβέρνηση σε λίγα χρόνια. Όντως κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει στην Ελλάδα» είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης βλέποντας τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν οι πολίτες και τα πυροτεχνήματα στον ουρανό.

 

Κατά τον χαιρετισμό του ο Στέφανος Κασσελάκης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις νέες αποκαλύψεις με το έγκλημα των Τεμπών, με τον ίδιο να λέει «μας έχουν πει βδέλες, ανθέλληνες, εθνική εξαίρεση, εισαγόμενους, ότι όλοι μας εδώ σκοτώσαμε τα παιδιά στα Τέμπη και δεν ντρέπονται να το λένε αυτό. Και σήμερα έχουμε ανακαλύψεις ότι θα μπορούσαν να έχουν σωθεί παιδιά αν όντως δεν υπήρχε εύφλεκτο υλικό».