Χριστοδουλάκης: Χρειάζεται ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για το ασφαλές άνοιγμα της οικονομίας

χριστοδουλακης

Την πόλη των Ιωαννίνων επισκέφθηκε σήμερα, ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Ο κ. Χριστοδουλάκης συναντήθηκε και συζήτησε  με τους τοπικούς φορείς, και κυρίως με τους ανθρώπους του Εθνικού Συστήματος Υγείας, γιατρούς και νοσηλευτές.
“Η πανδημία είναι παρούσα, και δυστυχώς, με τον υφιστάμενο ρυθμό εμβολιασμού, θα συνεχίσει να είναι για αρκετούς μήνες ακόμα. Χρειάζεται, έστω και τώρα, ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη στήριξη του ΕΣΥ και των ανθρώπων του στην πράξη, απάντηση στα ευχολόγια και την απαξίωση”, δήλωσε κατά την επίσκεψή του.
Ακόμη, ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, τόνισε πως “σίγουρα, χρειάζεται ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για το ασφαλές άνοιγμα της οικονομίας και της κοινωνικής δραστηριότητας. Βασική αρχή, η αλλαγή της στρατηγικής των γενικών, οριζόντιων μέτρων καθολικής εφαρμογής. Μαζικά τεστ, ακριβή επιδημιολογικά δεδομένα, στεγανοποίηση νομών και εξειδικευμένα μέτρα με βάση τα δεδομένα αυτά. Έτσι, θα μπορεί η οικονομία να ανοίξει με όρους υγειονομικής ασφάλειας. Και να το κάνει μόνιμα και όχι με μπρος-πίσω που γεμίζουν τους πολίτες με αβεβαιότητα”.

“Να τους δείξουμε ότι απέναντι στις διαρκείς κυβερνητικές παλινωδίες και ανακολουθίες, μπορεί να υπάρξει σχέδιο και προοπτική”, κατέληξε.
#menoume_speedy