episkepsi zettas makri tomy magnisias

Στην τελευταία επίσκεψη της προέδρου της ειδικής, μόνιμης επιτροπής περιφερειών και βουλευτή Μαγνησίας κ. Ζέττας Μ. Μακρή στις 12 Οκτωβρίου, στις δομές δημόσιας υγείας του νομού και συγκεκριμένα, στο Κ.Υ. Βόλου και στις Τοπικές Μονάδες Υγείας (ΤΟΜΥ) της Ν.Ιωνίας, Ιωλκού, Ν. Αγχιάλου και Αγριάς, πληροφορήθηκε τις ανάγκες για υλικά πρώτης ανάγκης από τα τέσσερα εξ’ αυτών,(πλην του ΤΟΜΥ Ιωλκού).

Στην επίσκεψη αυτή, η βουλευτής συνοδευόταν από την γιατρό- ακτινοδιαγνώστρια και συντονίστρια  των ΤΟΜΥ Πόπη Σκούπρα, η οποία και κατέγραψε τις ειδικότερες, επείγουσες ανάγκες των μονάδων. Εν συνεχεία, μαζί με την κ. Μακρή, επισκέφθηκαν, την Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, τις δομές προσφέροντας, από κοινού, υλικά, που οι εκπρόσωποι των μονάδων ζήτησαν.

Ο υπεύθυνος συντονιστής της επιστημονικής λειτουργείας του Κ.Υ. Βόλου, γιατρός κυτταρολόγος κ. Γεώργιος Μπακούλας απέστειλε, στις 29-10-2020 ευχαριστήρια επιστολή τόσο στην κ. Μακρή, όσο και στην κ. Σκούπρα για «την ενίσχυση, για μια ακόμη φορά, της εύρυθμης λειτουργίας του Κ.Υ. Βόλου και των λοιπών μονάδων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19»,όπως, χαρακτηριστικά, αναφέρει.

Η κ. Μακρή ευχαρίστησε, με την σειρά της, τον διευθυντή κ. Μπακούλα αλλά και την κ. Σκούπρα για την άριστη συνεργασία τους και την προσφορά τους στον τομέα της δημόσιας υγείας.