Α. Σαουλίδης: «Πρόταση μας η κατάργηση της προσωπικής διαφοράς στις συντάξεις»

«Πρόταση του ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι η κατάργηση της προσωπικής διαφοράς στις συντάξεις» τόνισε μιλώντας στο Kontra το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Αντώνης Σαουλίδης

 

Σχολίασε δε πως είναι μια ρύθμιση του νόμου Κατρούγκαλου (ΣΥΡΙΖΑ) που εφαρμόζει ακόμη και σήμερα η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Αυτές είναι οι ουσιαστικές μας διάφορες. Καθαρή εντολή στο ΠΑ.ΣΟ.Κ σημαίνει διαφορετικές πολιτικές από Νέα Δημοκρατία και ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Ενίσχυση του ΠΑ.ΣΟ.Κ σημαίνει ότι μπαίνουν οι βάσεις για μια πραγματικά προοδευτική διακυβέρνηση, για πραγματικά σοσιαλδημοκρατικές πολιτικές προς όφελος του ελληνικού λαού» επισημαίνει ο Αντώνης Σαουλίδης.

Link για το σχετικό απόσπασμα

https://www.facebook.com/asaoulidis/videos/1213302409582071

«Είναι πολύ μαύρο αυτό που ζούμε»

«Είναι πολύ μαύρο αυτό που ζούμε. Έχουν ανοίξει τα χρονοντούλαπα της ιστορίας» σχολίασε για όσα συμβαίνουν με τις καθημερινές αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

«Επιχειρούν μια ορμπανοποίηση της χώρας. Δεν αξίζει σε κανέναν μας. Περισσότερο προσπαθεί να εκφοβίσει η κυβέρνηση μέσω Ντογιάκου. Θυμίζει στο σύνολο του ελληνικού λαού ότι τέτοιου είδους πρακτικές μας πάνε πολύ πίσω» συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

Link για το σχετικό απόσπασμα

https://www.facebook.com/asaoulidis/videos/574735917408540