Επίθεση σε Άδωνη Γεωργιάδη για την κυνική ομολογία με τις μάσκες

ΣΥΡΙΖΑ / Επίθεση σε Άδωνη Γεωργιάδη για την κυνική ομολογία με τις μάσκες

«Η Ν.Δ. επιλέγει να παίξει στα ζάρια τη δημόσια υγεία. Είναι επικίνδυνοι και πλέον το παραδέχονται και δημόσια και κυνικά»

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία προκάλεσε η κυνική ομολογία του Άδωνη Γεωργιάδη  ότι αποφάσισαν να  μοιράσουν μάσκες, όχι γιατί πιστεύουν ότι είναι ευθύνη της πολιτείας για τους μαθητές και τη δημόσια υγεία αλλά για να γλιτώσουν την κριτική από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου επισημαίνεται ότι «η Ν.Δ. επιλέγει να παίξει στα ζάρια τη δημόσια υγεία. Είναι επικίνδυνοι και πλέον το παραδέχονται και δημόσια και κυνικά».

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε, αναφέρεται στην ανακοίνωση ότι η κυβέρνηση επέλεξε να ανοίξει τα σχολεία με περισσότερους μαθητές ανά τμήμα, λιγότερους εκπαιδευτικούς και χωρίς τεστ, με αποτέλεσμα ήδη σχολεία να κλείνουν λόγω κρουσμάτων.

«Χθες το βράδυ, όμως, μάθαμε από τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. και υπουργό κ. Γεωργιάδη, που προσπάθησε να δικαιολογήσει το φιάσκο με τις μάσκες, ότι αποφάσισαν να τις μοιράσουν όχι γιατί πιστεύουν ότι είναι ευθύνη της πολιτείας για τους μαθητές και τη δημόσια υγεία αλλά για να γλιτώσουν την κριτική από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Να σημειωθεί ότι ο Άδωνης Γεωργιάδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Βlue Sky, «Το κράτος αποφάσισε να καλύψει μία φασαρία του ΣΥΡΙΖΑ για τις δωρεάν μάσκες και αυτό έγινε γρήγορα και ό,τι γίνεται γρήγορα μπορεί να έχει και λάθη» ανέφερε συγκεκριμένα ο υπουργός Ανάπτυξης.