Παράταξη Νοτοπούλου: «Πού ήσασταν κ. Ζέρβα πριν φτάσουμε εδώ που φτάσαμε;»

Πηρά εκτόξευσε η δημοτική παράταξη του Δήμου Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη Μαζί, κατά του δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα, με αφορμή τις τελευταίες του δηλώσεις για την έκρυθμη κατάσταση, που επικρατεί στην πόλη, εξαιτίας της πανδημίας.

Για ακόμα μια φορά ο κ. Ζέρβας δείχνει την ευθυνοφοβία του και την ανευθυνότητά του απέναντι στους πολίτες της Θεσσαλονίκης οι οποίοι μέρα με τη μέρα ζουν με την ανασφάλεια που προκαλεί η συνεχής αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού στην πόλη.

Με τις χθεσινές του δηλώσεις προσπάθησε να αποποιηθεί κάθε δική του ευθύνη λέγοντας πως «δεν έχει κανένα νόημα να συζητάμε για τα λάθη που έγιναν με την περίπτωση της Θεσσαλονίκης», ενώ σήμερα αφού τον «έδωσε στεγνά» χθες ο κ.Μητσοτάκης, θυμήθηκε πως «υπάρχει ανάγκη να κλείσουν τα δημοτικά της πόλης ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις υπάρχει συνωστισμός γονέων».

Πού ήσασταν κ. Ζέρβα;

Πού ήσασταν όταν τα αστικά της πόλης ήταν γεμάτα κόσμο χωρίς να κάνετε την παραμικρή κίνηση για να προφυλάξετε τους πολίτες;

Πού ήσασταν κ. Ζέρβα όταν οι σύλλογοι γονέων και οι εκπαιδευτικοί της πόλης διαμαρτύρονταν πως τα σχολεία επιβάλλεται να κλείσουν;

Πού ήσασταν κ. Ζέρβα πριν φτάσουμε εδώ που φτάσαμε;

Που ήσασταν κ. Ζέρβα όταν σας εγκαλούσε η αντιπολίτευση;

Τι κάνατε όταν ακούγατε την κραυγή αγωνιάς τον υγειονομικών;

Αλλά μάλλον θυμηθήκατε ότι υπάρχει κορωνοΐος όταν ο πρωθυπουργός, σας μάλωσε στη Βουλή.

Στον κόσμο σας ήσασταν κύριε Ζέρβα και αφήσατε την πόλη απροστάτευτη.