Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο «Πινόκιο» Τσίπρας και ο προβληματισμός για τις εκλογές – Τι πυροδότησε την «επίθεση» του πρωθυπουργού

Σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καταλογίζοντας του ότι «δείχνει ότι ετοιμάζεται να αμφισβητήσει το εκλογικό αποτέλεσμα».

 

Στη συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευθέως κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι πίσω από το δίλημμα του «δημοκρατία ή εκτροπή» κρύβεται η διάθεση του να αφήσει «υπόνοιες για την αξιοπιστία του εκλογικού αποτελέσματος». «Ήδη το εννοούν» πρόσθεσε.

Τι πυροδότησε την «έκρηξη» του Πρωθυπουργού;

 

Η δήλωση, λίγες ώρες νωρίτερα, του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, στο κανάλι της Θεσσαλίας TRT. «Το λέω ευθαρσώς: Ο κ. Μητσοτάκης δε θα έχει δισταγμό να διαπράξει ακόμα μεγαλύτερα εγκλήματα σε βάρος της Δημοκρατίας. Έτσι θα πάμε σε εκλογές. Χωρίς να γνωρίζουμε εάν αυτή την ώρα που μιλάμε και σχεδιάζουμε στα επιτελεία μας, ο κ. Μητσοτάκης δεν είναι συνδεδεμένος με το ένα αυτί να μας ακούει. Καταλαβαίνετε ότι αυτό δε θα μπορούσε να γίνει αποδεκτό σε κανένα άλλο ευρωπαϊκό κράτος;» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, παραπέμποντας και σε δημοσίευμα του Guardian, που υποστηρίζει ότι στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 2019 ισραηλινή εταιρεία με στόχο τη χειραγώγηση του εκλογικού αποτελέσματος.

Πηγή:newsit.gr