
Συνεχίζει να ζητά απαντήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και από τον πρόεδρο του, Αλέξη Τσίπρα, η Νέα Δημοκρατία σχετικά με τις πρωινές δηλώσεις του Θοδωρή Δρίτσα για την δράση της 17Ν.
Ακόμη και αν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ απάντησε σε δήλωση του πως τα λεγόμενά του διαστρεβλώθηκαν, το κυβερνών κόμμα φαίνεται να μην καλύφθηκε, εκδίδοντας νέα ανακοίνωση όπου ρωτά εκ νέου αν ο κ. Τσίπρας καταδικάζει τις δηλώσεις του.
«Εννέα ώρες μετά τις προσβλητικές, για τα θύματα της 17Ν και τις οικογένειές τους, και ανεπίτρεπτες, για εκπρόσωπο κοινοβουλευτικού κόμματος, δηλώσεις του κ. Δρίτσα, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας δεν έχουν βρει να πουν κουβέντα.
Καταδικάζει ο κ. Τσίπρας τις δηλώσεις του βουλευτή του ή συμφωνεί μαζί του; Παράλληλα με την καμπάνια υπεράσπισης του κατά συρροή δολοφόνου Δ. Κουφοντίνα, ο ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί το αίσθημα κάθε δημοκρατικού πολίτη και με τις δηλώσεις των στελεχών του».
#menoume_speedy