Άδωνις Γεωργιάδης

Σε προκλητικές δηλώσεις για ακόμα μία φορά προέβη σήμερα το πρωί ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιαδής, δηλώνοντας πως “Η Ελλάδα είναι 12 φορές καλύτερα από το Βέλγιο” στην πρωϊνή εκπομπή του ΣΚΑΪ “Σήμερα”.

Συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως «Εγώ ότι κυβερνάμε μια χώρα που την έχουμε φέρει να είναι 12 φορές καλύτερα από το Βέλγιο το πανηγυρίζω, ναι, γιατί σώσαμε ανθρώπους κύριε. Σταματήστε την πτωματολογία όλη την ημέρα. Η Ελλάδα μας τα πηγαίνει καλύτερα», μια άκρως προκλητική δήλωση καθώς μέρα με τη μέρα όλο και περισσότεροι άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους στην Ελλάδα εξαιτίας του κορωνοϊού.

Στη συνέχεια, ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε τον κ. Παπαδημητρίου και τον ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., για συνεχή γκρίνια και κατηγορίες, ενώ στη συνέχεια τους ζήτησε να “μαζευτούν”:«Ολη μέρα γκρίνια και κατηγορίες. Το Βέλγιο, μια από τις προηγμένες χώρες της Ευρώπης, είναι 12 φορές χειρότερα από εμάς. Είμαστε καλύτερα απ’ όλους, κύριε. Μαζευτείτε λίγο, εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα πάτε στο τρία, θα πάτε στο μείον 23 (…) Φτάνει πια η αχαριστία σας.»

 

 

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

[fvplayer id=”465″]