antetokounbo
EUROKINISSI

To δικό του μήνυμά σχετικά με τα τραγικά γεγονότα που έλαβαν χώρα χθες στο Καπιτώλειο των ΗΠΑ, έδωσε ο σπουδαίος μπασκεμπολίστας, Γιάννης Αντετοκούμπο, με βίντεό του στο twitter.

Συγκεκριμένα, ο θρύλος του ΝΒΑ, ο οποίος συνηθίζει να δείχνει την ευαισθητοποίησή του για κοινωνικά ζητήματα, κατέκρινε το χθεσινό τραγικό περιστατικό, όπου οπαδοί του πρώην Προέδρου Τραμπ, μην μπορώντας να δεχτούν το αποτέλεσμα των εκλογών, εισέβαλαν με τη βία στο Καπιτώλιο.

Ακόμη, συγκινητική ήταν η αναφορά του Γ. Αντετοκούνμπο στα παιδιά του, για τα οποία δήλωσε πως δεν θέλει να βιώσουν τις καταστάσεις που έγιναν στο Καπιτώλιο, αλλά και τόνισε πως στο μέτρο των δυνατοτήτων του θα συμβάλει ώστε να αλλάξει η κατάσταση.

«Ως Γιάννης, υποστηρίζω την αλλαγή. Όπως κι η ομάδα μου, υποστηρίζουμε την αλλαγή. Όποτε βλέπουμε κάτι που δεν είναι σωστό, θα μιλήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε την πλατφόρμα μας με το σωστό τρόπο.

Mε ενοχλεί πραγματικά αυτό… Τα παιδιά μου θα μεγαλώσουν εδώ… Δεν μπορώ να φανταστώ τα παιδιά μου που θα μεγαλώσουν εδώ να βιώσουν ότι είδα στην τηλεόραση»

#menoume_speedy