Παύλος Φύσσας: Το μήνυμα της οικογένειας: Τα λόγια έχουνε στερέψει

18
Παύλος Φύσσας / Το μήνυμα της οικογένειας: Τα λόγια έχουνε στερέψει

«Ως ελάχιστη δικαίωση στη μνήμη του» στις 7 Οκτωβρίου περιμένουμε ότι ο κόσμος θα πλημμυρίσει τους δρόμους να φωνάξει «δεν είναι αθώοι»

Επτά χρόνια συμπληρώνονται από την ημέρα που ο αντιφασίστας Παύλος Φύσσας έπεφτε νεκρός από το μαχαίρι του χρυσαυγίτη Γιώργου Ρουπακιά, η οικογένειά του με επικεφαλής τη μητέρα του Μάγδα, οι φίλοι του και οι αντιφασιτικές οργανώσεις καλούν στις 5 μ.μ στην ετήσια  διαδήλωση απόδοσης φόρου τιμής στο μνημείο του νεκρού στο Κερατσίνι.

“Περιμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου ως ελάχιστη δικαίωση στην μνήμη του Παύλου” αναφέρει η οικογένεια του Παύλου Φύσσα σε ανακοίνωση που εξέδωσε δια των δύο συνηγόρων της Ελευθερίας Τομπατζόγλου και Χρύσας Παπαδοπούλου, για την επέτειο δολοφονίας του.

«Επτά χρόνια από τη στυγνή δολοφονία του Παύλου, τα λόγια έχουνε στερέψει. 7 Οκτωβρίου 2020 περιμένουμε ότι ο κόσμος θα πλημμυρίζει τους δρόμους γύρω από το Εφετείο για να φωνάξει ότι δεν είναι αθώοι. Περιμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου, ως ελάχιστη δικαίωση στη μνήμη του Παύλου αλλα και για όσους επλήγησαν από τη ναζιστική βία» αναφέρεται στην ανακοίνωση της οικογένειας Φύσσα.