Άγνοια δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τον τόπο που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση του Έντι Ράμα ο οποίος προγραμματίζει για την Κυριακή 12 Μαΐου εκδήλωση στην οποία θα μιλήσει σε Αλβανούς πολίτες που ζουν στην Ελλάδα.

Ο Παύλος Μαρινάκης ανέφερε ότι για την έλευση του Αλβανού πρωθυπουργού στη χώρα μας ενημερώθηκε η κυβέρνηση την Τρίτη (7/5) ενώ «δεν έχουμε ενημερωθεί για τον τόπο τέλεσης της εκδήλωσης».

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον Έντι Ράμα η επικείμενη επίσκεψή του στην Ελλάδα «δεν σχετίζεται με εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας, τις ευρωεκλογές στην Ελλάδα ή με συγκεκριμένα αφηγήματα που μπορεί να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των Ελλήνων πολιτικών, τα οποία δεν είναι στην ατζέντα της αλβανικής κυβέρνησης».

Ο Αλβανός πρωθυπουργός παράλληλα επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης αναφέροντας ότι:

«Η έντονη αντίθεση των απόψεων για το ίδιο ζήτημα διαφωτίζει το γιατί κάποιοι βρίσκονται στην αντιπολίτευση, ενώ σε άλλους έχει ανατεθεί από τον λαό η διακυβέρνηση της χώρας».

Σε ερώτηση που δέχθηκε ο Παύλος Μαρινάκης για το άδειασμα από τον εκπρόσωπο της Κομισιόν ο οποίος χαρακτήρισε διμερές το θέμα Μπελέρη, υποστήριξε ότι «είναι δεδομένο ότι δεν είναι διμερές ζήτημα αλλά σεβασμού του Κράτους Δικαίου και της ανάγκης να διεξαχθεί μια δίκαιη δίκη».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επέλεξε στη συνέχεια να επιτεθεί στον Στέφανο Κασσελάκη για την περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα χωριά της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία.

Ο Παύλος Μαρινάκης χαρακτήρισε αντιφατικό το ότι ο Στέφανος Κασσελάκης που κατηγορεί τη ΝΔ ότι έβαλε στον ευρωψηφοδέλτιο τον Φρέντι Μπελέρη για να μαζέψει ακροδεξιούς, θυμάται τους κατοίκους της Χειμάρρας προεκλογικά, αναφέροντας ότι η ΝΔ έχει βάλει στο ευρωψηφοδέλτιο δύο μειονοτικούς υποψήφιους αναφερόμενος και στον Πύρρο Δήμα.