Ο Παύλος Πολάκης αποκαλύπτει μια ακόμα ιστορία οικογενειοκρατίας της ΝΔ

33

Eνδιαφέρον προκάλεσε ο Παύλος Πολάκης, με σκανδαλώδη ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στα sosial media, αποκαλύπτoντας πως στις 18 Σεπτεμβρίου έληξε η υπηρεσία του Ιωάννη Σταθακόπουλου μετακλητού συνεργάτη στο ιδιαίτερο γραφείο του Γ. Γ. Μεταναστευτικής Πολιτικής. Ωστόσο, πριν συμπληρωθούν 24 ώρες η θέση καλύφθηκε από την κόρη του. 

 

Ο Παύλος Πολάκης διαπιστώνει πως ο Ιωάννης Σταθακόπουλος και η κόρη του, είναι ο  αδελφός και η ανηψιά της κυρίας Π. Σταθακοπούλου υποψήφιας με την ΝΔ στις ευρωεκλογές του 2019.

 

Αναλυτικά η ανάρτηση:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ….

ΜΙΑ (ακόμα) ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ!!!

Στις 09:16 στις 18/9 αναρτάται στη Διαύγεια η λήξη της υπηρεσίας του Ιωάννη Σταθακόπουλου (του Διονυσίου – έχει σημασία-) από τη θέση του μετακλητού συνεργάτη στο ιδιαίτερο γραφείο του Γ. Γ. Μεταναστευτικής Πολιτικής…..(φωτό1-2)

….. Και στις 09:56 την ΙΔΙΑ ήμερα ,αναρτάται η πρόσληψη της κόρης του στην ΙΔΙΑ θέση!! (Φωτό 3-4)Μέχρι τώρα απλά ….οικογενειοκρατία, με μια σπάνια ταύτιση προσόντων (χα χα…)

Ποιοι είναι όμως αυτοί;

Οπως φαίνεται από τη φωτό 6,είναι ο αδελφός και η ανηψιά της κυρίας Π. Σταθακοπούλου, υποψήφιας με το κόμμα των “αρίστων” στις Ευρωεκλογές του 2019!! (Φωτό 5). Ξεφτίλες……

ΕΛΑ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ…. «Μα ο Καρανίκας και ο Πολακης που καπνίζει»…