Αστέριος Κανατάς, Αρθρογράφος-δημοσιογράφος

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποσαφήνισε πλήρως το μοντέλο που σκέπτεται να ακολουθήσει μετά την εκλογή του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου ο τελευταίος να ανασυγκροτηθεί.

Η χθεσινή παρέμβαση του νέου αρχηγού, που πραγματοποιήθηκε με ανάρτησή στα social media και είχε θέμα τον ορισμό των νέων τομεαρχών ο κ. Κασσελάκης γραφει: ‘Οποιος υπονομεύσει την ενότητα της Κ.Ο. και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, δεν θα έχει θέση σε μελλοντικά ψηφοδέλτια του κόμματος. Και όποια ή όποιος από εσάς ενδιαφέρεται να κατέβει ως υποψήφιος στις επικείμενες Ευρωεκλογές, πρέπει να γραφτεί μέλος του ΣΥΡΙΖΑ στο www.isyriza.gr. Εκεί χτίζεται ο νέος ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί γεννιούνται τα στελέχη της επόμενης γενιάς. Θα στείλουμε φόρμα ενδιαφέροντος στα μέλη μας τις επόμενες μέρες. Θα λογοδοτώ πάντα σε εσάς αδιαμεσολάβητα. Αρχίζοντας με την ανοιχτή εκδήλωσή μας στο Κερατσίνι αύριο το βράδυ.

Δεν είναι όμως μόνο το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ ξεπερασμένο, πλέον το ίδιο ισχύει και με το πρόγραμμα του κόμματος, όπως αποδείχτηκε από την ομιλία του προέδρου στο ΣΕΒ, όπου ο ίδιος εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος ενός νέου «προοδευτικού» χώρου.