mera25

“Η φωνή όλου εκείνου του κόσμου που φιμώθηκε με την συνθηκολόγηση της νύχτας του Δημοψηφίσματος ξαναακούστηκε για πρώτη φορά στη Βουλή τέσσερα χρόνια μετά – με την είσοδο του ΜέΡΑ25 στη Βουλή.”

Με αυτήν την φράση ξεκινά την ανακοίνωσή της δημιουργίας του δικού του ραδιοφώνου, το ΜέΡΑ 25. Πιο συγκεκριμένα, ο σταθμός εγκαινιάζεται την Παρασκευή 15/1 και ξεκινά να εκπέμπει στις 12:00, την ώρα που θα γίνει η συζήτηση για την πανδημία στη βουλή.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

“Τέλος στο φίμωμα. Με το «Ράδιο ΜέΡΑ» κάνουμε UNMUTE!

Η φωνή όλου εκείνου του κόσμου που φιμώθηκε με την συνθηκολόγηση της νύχτας του Δημοψηφίσματος ξαναακούστηκε για πρώτη φορά στη Βουλή τέσσερα χρόνια μετά – με την είσοδο του ΜέΡΑ25 στη Βουλή. Όμως αυτή η φωνή εξακολουθεί να φιμώνεται εκτός Βουλής.

“Παρουσιάζεται ως απόηχος όχλου που είτε πήγε να καταστρέψει την Ελλάδα (προπαγάνδα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) είτε τελούσε υπό αυταπάτες (προπαγάνδα ΣΥΡΙΖΑ). Αυτή η φωνή όμως δεν μπορεί να φιμώνεται για πάντα. Θα ακουστεί και έξω από τη Βουλή. Πρώτο άκουσμά της αυτή την Παρασκευή, 12 το μεσημέρι, 15η Ιανουαρίου 2021. Την ώρα που οι πολιτικοί αρχηγοί θα μιλούν για την πανδημία στη Βουλή, η Μπούλικα Μιχαλοπούλου θα εγκαινιάζει το Ράδιο ΜέΡΑ στη διεύθυνση radiomera.gr. Με σχολιασμό αυτών που λέγονται στη Βουλή, με ρεπορτάζ για τους αγώνες που δίνονται εκτός Βουλής για επιβίωση και αξιοπρέπεια, με συνεντεύξεις και με μουσική, το Ράδιο ΜέΡΑ25 δίνει μικρόφωνο στην υπεύθυνα ανυπάκουη φωνή που το Μνημονιακό Τόξο, σε αγαστή συνεργασία με τρόικα και αρπακτική ολιγαρχία, πασχίζουν να κρατήσουν φιμωμένη. Τέλος στο φίμωμα. Με το Ράδιο ΜέΡΑ κάνουμε UNMUTE!”