![fe412981cf46dedd0fc58dd8a3a9b0cb_XL.jpg](https://speedynews.gr/wp-content/uploads/2025/02/fe412981cf46dedd0fc58dd8a3a9b0cb_XL-696x464.jpg)
Η αντιπαράθεση μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του ΚΚΕ συνεχίζεται μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε η ΚΝΕ στο TikTok. Το βίντεο, το οποίο χαρακτηρίζεται «χωρίς μοντάζ», στοχεύει στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, αναφερόμενο σε προηγούμενες επιθέσεις της κατά του βουλευτή του ΚΚΕ και αντιπρόεδρου της Βουλής, Γιώργου Λαμπρούλη.
Η ΚΝΕ επισημαίνει ότι «τα έργα και οι ημέρες της Κωνσταντοπούλου χρειάζονται ώρες για να καταγραφούν», προσθέτοντας ότι η επίθεση στο ΚΚΕ αποτελεί ένδειξη κομμάτων που προσπαθούν να συγκαλύψουν τη συναίνεσή τους στην πολιτική του κέρδους και της ΕΕ.
Στο βίντεο παρουσιάζονται στιγμιότυπα από την αποχή της Κωνσταντοπούλου κατά την ψήφο για την αναστολή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, καθώς και η ψήφος της υπέρ των «Ωνασείων» σχολείων. Η ΚΝΕ επισημαίνει ότι η Κωνσταντοπούλου έχει ψηφίσει περισσότερα από δέκα νομοσχέδια της ΝΔ.
Υπενθυμίζεται ότι η Κωνσταντοπούλου είχε δηλώσει σε βίντεο της στο TikTok ότι το ΚΚΕ συμπλέει με τη Νέα Δημοκρατία, αναφερόμενη σε διαφωνίες που είχε με τον κ. Λαμπρούλη.