Η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision 2024, χθες, Πέμπτη, το βράδυ, στον β’ ημιτελικό, 19 χρόνια μετά τη νίκη της και με μία της λέξη κατάφερε να προκαλέσει χαμό στο στάδιο.

Ειδικότερα, η τραγουδίστρια ήταν προσκεκλημένη των Σουηδών διοργανωτών και το κοινό είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει στο μεγαλύτερο sing-a-long του κόσμου, μαζί με τρεις εμβληματικές «βασίλισσες» της Eurovision, την Έλενα Παπαρίζου, τη Sertab Erener και τη Charlotte Perrelli.

Για πρώτη φορά στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, το κοινό, τόσο στην αρένα, όσο και στο σπίτι, κλήθηκε να συμμετάσχει σε ένα τραγούδι, καθώς όποιος επιθυμούσε, μπορούσε επομένως να συμμετάσχει στο interval act του ημιτελικού μέσω μίας διαδραστικής οθόνης.

Ενθουσίασε η Έλενα Παπαρίζου

Κατά τη διάρκεια του sing-a-long, το κοινό τραγούδησε κλασικά κομμάτια από την ιστορία του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, μαζί με την Έλενα Παπαρίζου, η οποία κέρδισε για την Ελλάδα με το «My Number One» το 2005 , την Sertab Erener, η οποία χάρισε στην Τουρκία την πρώτη της νίκη το 2003 με το «Everyway That I Can» και την Charlotte Perrelli, η οποία γιόρτασε την 25η επέτειο της νίκης της το 1999 με το «Take Me To Your Heaven» για λογαριασμό της Σουηδίας.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια εμφανίστηκε μόνη της στη σκηνή, φορώντας μία δημιουργία του Vrettos Vrettakos, η οποία είχε πάνω της πάνω από 800.000 κεντημένα κρύσταλλα και μαζί με το κοινό ερμήνευσε το τραγούδι «My Number One», ενώ πριν από τη γέφυρα με τη λύρα, φώναξε «ώπα!» και ενθουσίασε το κοινό στην αρένα.

Έκαναν το βήμα, το ανακοίνωσαν και τους τρέλαναν όλους: Μαζί Μιχάλης Χατζηγιάννης – Έλενα Παπαρίζου

Μιχάλης Χατζηγιάννης και Έλενα Παπαρίζου θα κάνουν συναυλίες, σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, το φετινό καλοκαίρι.

Ειδικότερα, οι δύο τραγουδιστές θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να ξεσηκώσουν και να συγκινήσουν τους θαυμαστές τους, οι οποίοι θα σπεύσουν να τους απολαύσουν στις συναυλίες που προγραμματίζουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο καλλιτέχνες ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους στο instagram και τα θετικά σχόλια που ακολούθησαν έπεσαν βροχή.

Μιχάλης Χατζηγιάννης και Έλενα Παπαρίζου υπόσχονται ανεπανάληπτες μουσικές βραδιές