Το ΝΟΗΣΙΣ και το 90s Golden Clubbing Society παρουσιάζουν το synTHESSize project

Η ομάδα 90s Golden Clubbing Society και το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ, προσφέρουν τη δυνατότητα σε όσους μπουν στο https://www.youtube.com/c/90sGoldenClubbingSocietyofficial το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021, στις 22.00, να συμμετάσχουν στο μουσικό ταξίδι και να ταξιδέψουν στη δεκαετία του ’90.

Με πιλότο της μουσικής αποστολής τον DJ Tryfonas, έναν από τους πιο γνωστούς DJs της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής της Θεσσαλονίκης την δεκαετία τού ’90, οι λάτρεις της μουσικής θα απολαύσουν στο κανάλι στο YouTube την μουσική του synthessize project.

Το 90s Golden Clubbing Society αποτελείται από τους Νικόλαος Δραγούμης, Χρήστος Τεκερίδης, Άκης Κάτηρας ,Χαράλαμπος Λέτσας.

Το 90s Golden Clubbing Society είναι ένα Ελληνικό Fb Group που κατάφερε να εντυπωσιάσει με τη μαζική επιρροή και τη συγκέντρωση χιλιάδων μελών σε χρόνο ρεκόρ. Η επιτυχία αυτή αντικατοπτρίζει τη συναισθηματική αξία της εποχής εκείνης για όσους την έζησαν και τον ενθουσιασμό των δημιουργών αυτής της ομάδας, που με ψηφιακό τρόπο ξαναζωντανεύει την αξέχαστη δεκαετία.

#menoumespeedy