ΣΕΗ: Συνεδρίασε τη Δευτέρα για Κιμούλη-Χαϊκάλη

Υπό την προεδρία του ηθοποιού Πασχάλη Τσαρούχα, συνεδρίασε τη Δευτέρα το πειθαρχικό του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών με αντικείμενο συζήτησης, τις καταγγελίες εναντίον των Γιώργου Κιμούλη και Παύλου Χαϊκάλη που έχουν κατατεθεί στο σωματείο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη διαδικασία, οι ίδιοι ή οι δικηγόροι τους θα κληθούν την επόμενη εβδομάδα στο ΣΕΗ για να παραλάβουν τον φάκελο με τις καταγγελίες που δέχτηκαν από τους καταγγέλλοντες συναδέλφους τους.

Το πρώτο πειθαρχικό συνεδρίασε την περασμένη Δευτέρα και είχε σαν αντικείμενο την καταγγελία που έκαναν στο Σωματείο η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Λένα Δροσάκη και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τον Πέτρο Φιλιππίδη, του οποίου ζητούν τη διαγραφή.

Οι υποθέσεις έχουν γίνει επτά, καθώς 4 ακόμη γυναίκες κινήθηκαν νομικά εναντίον του γνωστού ηθοποιού. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες θα τον παραλάβει ο δικηγόρος του ενώ ο ίδιος δε θα εμφανιστεί ενώπιον του σωματείου.

Τέλος, στην περίπτωση του γνωστού σκηνοθέτη- ηθοποιού Κώστα Σπυρόπουλου που κατήγγειλαν η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη, οι καταγγελίες έχουν φτάσει ήδη τις 19. Η περίπτωση του Κώστα Σπυρόπουλου θα εξεταστεί στην επόμενη συνεδρίαση του Πειθαρχικού.