Δημήτρης Καραντζάς: Γνώριζα τι πέρασε ο Ν.Σ. από τον βιαστή του

Στο MEGA ο σκηνοθέτης Δημήτρης Καραντζάς αποκαλύπτει ότι ο 19χρονος Ν.Σ. που έκανε την σοκαριστική καταγγελία παρενόχλησης από γνωστό σκηνοθέτη του είχε περιγράψει όσα πέρασε.

Ο Δημήτρης Καραντζάς αποκαλύπτει πως γνώριζε τα όσα πέρασε στα χέρια του βιαστή του ο άνδρας που σόκαρε με τη μαρτυρία του για γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη.

«Είναι σημαντικο ότι βγήκαν ανώνυμα μεν οι αρχές να ψάξουν και είτε ο φερόμενος ως θύτης να αθωωθεί είτε να κατηγορηθεί και τα θύματα έχουν να ξεπεράσουν τρομερά ταμπού περί σεξουαλικότητας» σημείωσε ο Δημήτρης Καραντζάς, κάνοντας έκκληση να ανοίξουν χωρίς δισταγμό τα στόματα.

«Κάνω έκκληση στα θύματα να φύγει από πάνω μας το βάρος και ο τρόμος και ο πρωθυπουργός και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας που ειναι ευαίσθητοι άνθρωποι να πάρουν θέση.

Αυστηροποίηση των ποινών για αδικήματα εις βάρος ανηλίκων προανήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Κωστας Τσιάρας σε συνέντευξη του στα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο».

«Όσα απεχθή είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, καθιστούν ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη να εξαντληθούν από την αρμόδια επιτροπή παρακολούθησης του Ποινικού Κώδικα όλα τα περιθώρια αυστηροποίησης των ποινών και επέκτασης του χρόνου παραγραφής και για τα αδικήματα πλημμεληματικού χαρακτήρα εις βάρος ανηλίκων» τόνισε.

Οι καταγγελίες για τα όσα συμβαίνουν στο θέατρο πολλαπλασιάζονται μέρα με τη μέρα αποκαλύπτοντας με τον χειρότερο τρόπο τη σκοτεινή πλευρά ενός φωτεινού χώρου.