Ο ηθοποιός και βουλευτής του ΜέΡΑ25, Κλέων Γρηγοριάδης και η ηθοποιός, Δώρα Χρυσικού παρέστησαν στη μεγάλη συγκέντρωση των καλλιτεχνών που έγινε στα Προπύλαια.

Και οι δυο ξεσπούν για τα όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα στον χώρο του θεάτρου με τις καταγγελίες που έχουν κατατεθεί από διάφορους ηθοποιούς προς συναδέλφους τους ζητώντας την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού.

Στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε μίλησε ο Κλέων Γρηγοριάδης και η Δώρα Χρυσικού.

«Είναι φως φανάρι, είναι στοιχειωδώς αξιοπρεπής ή αναξιοπρεπής σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης θα είχε παραιτηθεί. Δυο εβδομάδες τώρα κάλυπτε τον έκπτωτο πλέον και επιτέλους και Δόξα τω Θεώ διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, αυτό το όνειδος να υπάρχει ένας τέτοιος διευθυντής. Τον κάλυπτε λέγοντας “δε θα κανιβαλίσουμε ανθρώπους χωρίς επίσημες καταγγελίες”, ο κόσμος το χει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι» ανέφερε ο Κλέων Γρηγοριάδης.

Η Δώρα Χρυσικού δήλωσε: «Η κυρία Μενδώνη θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί γιατί τη βαραίνουν πάρα πολλά. Δε μας έχει δώσει καμία επαρκή απάντηση για την παραίτηση του κυρίου Λιγνάδη αλλά και μια απάντηση που δε θα υποτιμά τη νοημοσύνη μας» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Γιώργο Κιμούλη υποστηρίζοντας για ακόμη μια φορά τη Ζέτα Δούκα.

Δείτε το βίντεο: