“Αν ποτέ – χτύπα ξύλο – μου συνέβαινε εμένα και μου το έκανε ποτέ αυτό ο σταθμός μου, δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα”.

Την απόφαση του ΣΚΑΪ να βγάλει στον αέρα την εκπομπή της Φαίης Σκορδά παρά την απώλεια του πατέρα της σχολίασαν η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της το πρωινό της Τετάρτης (31/1).

Αφορμή για τη συζήτηση που άνοιξε στο πάνελ ήταν η παράλληλη απουσία της Ελένης Μενεγάκη από τη δική της εκπομπή, που δεν βγήκε στον αέρα του MEGA λόγω ενός ατυχήματος που είχε με το μάτι της.

«Θα πω ένα μπράβο στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για την τοποθέτηση που έκανε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή. Ουσιαστικά έριξε βολές στον ΣΚΑΪ. Για ποιον λόγο την ώρα που έχει συμβεί κάτι τόσο τραγικό στην παρουσιάστρια – έχασε τον πατέρα της ξαφνικά η κοπέλα – βγάλανε εκπομπή στον αέρα;», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν φταίνε οι συνεργάτες της σε καμία περίπτωση, τους υποχρέωσαν. Είναι σαν να μην σέβονται την παρουσιάστρια, της οποίας της έχει συμβεί εκείνη τη στιγμή κάτι οδυνηρό, κάτι τραγικό. Ειλικρινά στεναχωρήθηκα πολύ», σχολίασε αμέσως μετά η παρουσιάστρια του Alpha για το περιστατικό.

«Επειδή εμένα η Αγγελική Γιαννακοπούλου, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, είναι κουμπάρα μου, ξέρω ότι η Φαίη Σκορδά μες στον πόνο της δεν ασχολήθηκε καθόλου με το θέμα, έφυγε κατευθείαν να πάει να βρει τη μητέρα της. Εμείς όμως μιλάμε για τον σεβασμό σε έναν άνθρωπο που σε στηρίζει», υπογραμμίζει η Κατερίνα Καινούργιου.

«Αν ποτέ – χτύπα ξύλο – μου συνέβαινε εμένα και μου το έκανε ποτέ αυτό ο σταθμός μου, δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Απαράδεκτο», κατέληξε στο σχόλιό της η Κατερίνα Καινούργιου εμφανώς ενοχλημένη.