Ο Κωνσταντίνος Καζάκος εκφράζει την στήριξη του στον Πάνο Βλάχο μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το δίστιχο «μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Στο πλευρό του συναδέλφου του Πάνου Βλάχου συντάσσεται ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Καζάκος, μετά τη θύελλα αντιδράσεων και τη στοχοποίηση που δέχεται τις τελευταίες ώρες.

Ο ηθοποιός μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο στίχος «μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», αναφερόμενος στον υπουργό Υγείας, Αδωνι Γεωργιάδη, και στον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε.

«Η βία που έχει ασκήσει ο Γεωργιάδης είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που άσκησε ο Βλάχος. Ασχολούμαστε με βλακείες και αφήνουμε τα σημαντικά να περνάνε από μπροστά μας. Είναι γελοίο αυτό! Κρινόμαστε από αυτά που λέμε, από αυτά που κάνουν οι άλλοι, δεν κρύβονται. Δεν γίνεται να είσαι υπουργός και να είσαι στο απυρόβλητο.

Θα έπρεπε σε αυτούς να πέφτει πρώτα ο πέλεκυς. Μιλάνε εκ του ασφαλούς όλοι αυτοί. Αυτό τους μάρανε, μια άποψη ενός καλλιτέχνη; Δεν κοιτάνε αυτά που έχουν κάνει;».