Γ. Παναγιωτόπουλος: Επαληθεύεται για τα ελληνοτουρκικά

16

Επαληθευμένη είναι η πρόβλεψή του  μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Παναγιωτόπουλου για τις εξελίξεις στον Έβρο, ήδη από τον μήνα Μάρτιο.

“Στις 2 Μαρτίου προέβλεψα την μετατροπή του Έβρου σε «γκρίζα ζώνη». Το Τουρκικό προγεφύρωμα στην Ελληνική χερσαία πλευρά του Έβρου, θα γίνει η πύλη εισόδου δεκάδων χιλιάδων προσφύγων, αλλά και παράτυπων μεταναστών. Όλος ο Έβρος θα γίνει hot spot για να κονομήσουν οι κοτζαμπάσηδες.” αναφέρει ο Γ. Παναγιωτόπουλος.

Η πρόβλεψη:

“«Ο Μητσοτάκης κάνει γκρίζα ζώνη τον Έβρο»!

Εισερχόμαστε στην πιο επικίνδυνη φάση. Η «κυβέρνηση» Μητσοτάκη, ευρισκόμενη σε ΑΠΟΛΥΤΟ αδιέξοδο, σέρνει τη Χώρα σε επικίνδυνα μονοπάτια. Απομονωμένη και αδύναμη να ασκήσει Εθνική πολιτική, χωρίς συνεννόηση με τους Πολιτικούς Αρχηγούς, μετατρέπει σε
πεδίο βολής με πραγματικά πυρά τον Έβρο.
Σε λίγες μέρες θα έχει καταφέρει να μετατρέψει τον Έβρο σε «γκρίζα ζώνη» υπό τον ΟΗΕ και να δημιουργήσει ανθρώπινη ασπίδα για τους Τούρκους οι οποίοι ανενόχλητοι από τον κίνδυνο Ελληνικής προέλασης θα χτυπήσουν στο νότιο Αιγαίο.
Ζούμε κρίσιμες στιγμές με υπαιτιότητα ενός ακροδεξιού μορφώματος που προσκολλήθηκε στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και έκανε Πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη υπό την Διεύθυνση Καναλαρχών, εργολάβων και Τραπεζιτών.
Ένας άνθρωπος μειωμένων πολιτικών ικανοτήτων ηγείται της Χώρας σε κρίσιμες ώρες και πορεύεται μόνος.
Ο εχθρός δεν είναι ο Πρόσφυγας ή ο μετανάστης.
Ο εχθρός, είναι η Κυβερνητική ανικανότητα.
ΕΠΑΓΡΥΠΝΟΥΜΕ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΕΦΑΛΟΙ ΑΛΛΑ ΕΤΟΙΜΟΙ!
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!”

 

#μενουμε_speedy

#menoume_speedy