Ο Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Χαλκιδικής Απόστολος Πάνας τοποθετήθηκε στην ολομέλεια της Βουλής, στα πλαίσια της ψήφισης του νομοσχεδίου για την περιστολή του λαθρεμπορίου καυσίμων.

Ειδικότερα, επισήμανε ότι οι φόροι επί των καυσίμων αυξάνονται διαρκώς, δημιουργώντας δυσανάλογη επιβάρυνση στους καταναλωτές, ενώ τόνισε ότι εξαιτίας της κατάστασης αυτής οι κάτοικοι της Χαλκιδικής καλούνται να πληρώσουν ιδιαίτερα υψηλές τιμές στο πετρέλαιο θέρμανσης. Παράλληλα, ο Βουλευτής ανέφερε ότι απαιτείται πολιτική βούληση και οργανωτική ετοιμότητα, έτσι ώστε να αυξηθούν τα επίπεδα αποτελεσματικότητας των ελέγχων σε όλα τα στάδια της αλυσίδας εφοδιασμού καυσίμων. Επιπλέον, ο Βουλευτής κ. Πάνας αναφέρθηκε στην ανάγκη αυστηροποίησης των ελέγχων στην διακίνηση των ποτών, έτσι ώστε να αποτραπεί η παράνομη διακίνηση αυτών.

Σχετικά με την διάταξη του νομοσχεδίου που αφορούσε την προσέλκυση φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων, μέσω παροχής αντίστοιχων κινήτρων, ο Βουλευτής αναφέρθηκε στην ανάγκη αξιολόγησης ανάλογων δράσεων, καθώς και στην περαιτέρω στήριξη και των ανθρώπων που επέλεξαν να δραστηριοποιηθούν στην Ελλάδα κατά τα χρόνια της κρίσης. Τέλος, ο Βουλευτής κ. Πάνας, αναφέρθηκε στην ανάγκη τα τέλη κυκλοφορίας να συνδέονται με ανάλογες παροχόμενες υπηρεσίες, δηλαδή με ένα ασφαλές οδικό δίκτυο, το οποίο θα συντηρείται τακτικά.

 

Μπορείτε να δείτε την Τοποθέτηση του κου Πάνα στον εξής σύνδεσμο: