Διευρύνοντας τον κύκλο των συναντήσεων που πραγματοποιεί με τις αυτοδιοικητικές αρχές της Χαλκιδικής ο Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Χαλκιδικής Πάνας Απόστολος πραγματοποίησε το δεύτερο κύκλο συναντήσεων σε Κοινότητες του Δήμου Νέας Προποντίδας .

 

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε τις Κοινότητες Ν. Γωνιάς, Ν. Συλλάτων, Λακκώματος, Διονυσίου, Ν. Ηράκλειας και Ελαιοχωρίων, όπου συνάντησε τους Προέδρους και τα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων των Κοινοτήτων, προκειμένου να ενημερωθεί, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, να πληροφορήσει για τις μέχρι στιγμής παρεμβάσεις του και να δρομολογήσει νέο πλάνο κοινοβουλευτικών ενεργειών για την επίλυση των ζητημάτων των Κοινοτήτων προς τα αρμόδια Υπουργεία.

Ο κ. Πάνας πληροφόρησε στη συνέχεια τους εκπροσώπους των Κοινοτήτων, για την συνάντησή του με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καθώς οι περιοχές αυτές είναι αγροτικές, ενώ τη συζήτηση απασχόλησαν και οι κοινοβουλευτικές ενέργειες του Βουλευτή, οι οποίες σύμφωνα με τους εκπροσώπους των Κοινοτήτων, έχουν φέρει αποτέλεσμα σε πολλά από τα προβλήματα της περιοχής. Παράλληλα, συζητήθηκε και το νέο νομοσχέδιο για την αυτοδιοίκηση που θα έρθει τις επόμενες εβδομάδες στη Βουλή για ψήφιση .

 

Ο Βουλευτής επίσης, ανέφερε πως είναι σε συνεχή επικοινωνία με το Δήμο Ν. Προποντίδας, για τα ζητήματα που προκύπτουν στην ευρύτερη περιοχή με σκοπό τη συμβολή του στην  επίλυσή τους.