Ο Έλον Μασκ, οι πυραμίδες και οι…εξωγήινοι

30
Η Εφημερίδα των Συντακτών

Στους… εξωγήινους αποδίδει ο επιχειρηματίας Έλον Μασκ την κατασκευή των πυραμίδων της Αιγύπτου, αναγκάζοντας υπουργό της Αιγύπτου να του απαντήσει

Παρόλο που είναι ο επικεφαλής της διαστημικής εταιρείας Space-X και ο ιδρυτής της Tesla, ο Έλον Μασκ φαίνεται να πιστεύει στην ύπαρξη εξωγήινων στον πλανήτη Γη, οι οποίοι μάλιστα κατασκεύασαν και τις πυραμίδες της Αιγύπτου.

Τουλάχιστον έτσι δημοσιεύει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, προκαλώντας χιλιάδες αντιδράσεις και χλευασμούς, συγκεντρώνοντας πάνω από 84.000 σχόλια.

Aliens built the pyramids obv

— Elon Musk (@elonmusk) July 31, 2020

Μάλιστα, σε ένα από αυτά τα σχόλια απάντησε η υπουργός Διεθνούς Συνεργασίας της Αιγύπτου Ράνια Α. Αλ. Μασάτ, η οποία τον προσκάλεσε να ανακαλύψει ο ίδιος πώς χτίστηκαν οι πυραμίδες.

Σε απάντηση της στο twitter «Παρακολουθώ τη δουλειά σας με μεγάλη εκτίμηση. Σας προσκαλώ κι εσάς και την Space-X να ερευνήσετε τις γραφές για το πώς χτίστηκαν οι πυραμίδες και επίσης να δείτε τους τάφους όσων τις έχτισαν. Κύριε Μασκ, σας περιμένουμε».

I follow your work with a lot of admiration. I invite you & Space X to explore the writings about how the pyramids were built and also to check out the tombs of the pyramid builders. Mr. Musk, we are waiting for you 🚀. @elonmusk https://t.co/Xlr7EoPXX4

— Rania A. Al Mashat (@RaniaAlMashat) August 1, 2020

Λίγο αργότερα ο επιχειρηματίας δημοσίευσε άρθρο του BBC σχετικά με τις ζωές αυτών που έχτισαν τις πυραμίδες και ένα tweet στο οποίο ανέφερε πως «Η Μεγάλη Πυραμίδα ήταν η πιο ψηλή κατασκευή που δημιουργήθηκε από ανθρώπους πριν από 3.800 χρόνια. Τρεις χιλιάδες οχτακόσια χρόνια».

Λογικά ο Μασκ έκανε αυτό το σχόλιο για να εκφράσει τον θαυμασμό του για τις πυραμίδες. To σίγουρο είναι πως η Αίγυπτος δεν ζημιώθηκε καθόλου από όλη αυτή τη δημοσιότητα.

 

Πηγή : EFSYN