![5645d0bab4e0473c9ee5f90d6436ae82_XL.jpg](https://speedynews.gr/wp-content/uploads/2025/02/5645d0bab4e0473c9ee5f90d6436ae82_XL-696x465.jpg)
Η δημοσιογράφος της εκπομπής «Happy Day», Τίνα Μεσσαροπούλου, αντέτεινε στον Γιώργο Λιάγκα τις δηλώσεις του σχετικά με τις εκπομπές άλλων καναλιών, οι οποίες ασχολήθηκαν με την απουσία του από την κοπή της πίτας του ΑΝΤ1.
Ο Γιώργος Λιάγκας, έπειτα από την αναστάτωση που προκλήθηκε, επιτέθηκε στον αέρα της εκπομπής του, υπογραμμίζοντας ότι γίνονται «λιμοί και καταποντισμοί» και κατηγόρησε τους δημοσιογράφους που σχολίασαν την απουσία του. Υποστήριξε ότι κάνει πρωταθλητισμό για το κανάλι και ότι είναι ο δεύτερος που έχει αφιερώσει περισσότερο χρόνο στη «φανέλα» του ΑΝΤ1, μετά τον Γιώργο Παπαδάκη.
«Θέλω να τον χειροκροτήσω για το σόου, γιατί και χθες είχε και λιμούς και σεισμούς και Τέμπη. Άρα λοιπόν, γιατί μπήκε στη διαδικασία να κάνει θέμα αυτό που στην πραγματικότητα δεν είναι θέμα; Θα είχε λυθεί όλο αυτό πάρα πολύ απλά αν απαντούσε στα μηνύματα που στείλαμε», ανέφερε η Μεσσαροπούλου.
Σημείωσε επίσης ότι μόνο η Άρια Καλύβα απάντησε στην επικοινωνία τους, λέγοντας ότι έφυγε λόγω ασθένειας. Η Μεσσαροπούλου εξέφρασε την απορία της για την απουσία απαντήσεων από τους υπόλοιπους συνεργάτες του Λιάγκα.
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σχολιάζοντας τη στάση του Γιώργου, αναρωτήθηκε γιατί δεν παραδέχθηκε ότι είχε προσωπικό θέμα και αντ’ αυτού προτίμησε να κρίνει τις εκπομπές τους.
Ο Δημήτρης Παπανώτας, συμμετέχοντας στη συζήτηση, παραδέχθηκε ότι τα δημοσιεύματα για την κατάσταση του Λιάγκα μπορεί να έχουν βάση, ενώ η Μεσσαροπούλου επισήμανε ότι η φανέλα του ΑΝΤ1 φοριέται και από άλλους παρουσιαστές.
Η Τσιμτσιλή κατέληξε λέγοντας ότι τέτοιες δηλώσεις θα πρέπει να γίνονται από τον σταθμό ή τους συνεργάτες του και όχι από τον ίδιο τον Λιάγκα.