Η Ζέτα Μακρυπούλια παραμένει στον ΑΝΤ1 και οι δύο πλευρές εξετάζουν τρόπους για να επεκτείνουν τη συνεργασία τους, πέρα από το «Ρουκ Ζουκ», το οποίο φαίνεται να έχει κουράσει.
Η γνωστή παρουσιάστρια έχει δύο βασικές επιθυμίες. Η πρώτη είναι η επιστροφή της στη μυθοπλασία, κάτι που συζητείται κάθε χρόνο με τον ΑΝΤ1, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποια εξέλιξη. Οι ρόλοι είτε δεν είναι κατάλληλοι είτε οι ώρες δεν βολεύουν.
Η δεύτερη επιθυμία της αφορά την επιστροφή στη βραδινή ζώνη, μια επιθυμία που φαίνεται να μοιράζονται σχεδόν όλοι οι παρουσιαστές.
Η Ζέτα έχει έτοιμο ένα concept για το νέο της show, το οποίο ήδη γυρίζεται στο στούντιο της Foss. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με καλεσμένους και μουσική, εμπνευσμένο από την επιτυχία του «The Voice», που έχει κάνει τα μουσικά τηλεπαιχνίδια δημοφιλή. Όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στο «Buongiorno», το show θα έχει μια ιδιαίτερη προσέγγιση.
Οι συνεντεύξεις θα διεξάγονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους ανάλογα με το προφίλ του κάθε καλεσμένου, όπως σινεμά, μπαρ ή καφενεία, εστιάζοντας σε άγνωστες ιστορίες.
Ακούστε τι είπαν σήμερα για το τηλεοπτικό μέλλον της Ζέτας Μακρυπούλια στο «Buongiorno».