
Στη σειρά του Alpha, Άγιος Έρωτας, οι εξελίξεις αναμένονται ανατρεπτικές και η αγωνία των φαν του σίριαλ θα φτάσει σε νέα ύψη. Μια σημαντική εισβολή στη σειρά θα φέρει νέα δεδομένα, καθώς η Χριστίνα Μαξούρη εντάσσεται στο καστ και θα φιλοξενήσει τη Χλόη μέχρι την γέννηση του παιδιού της.
Η Χριστίνα Μαξούρη θα συμπρωταγωνιστήσει με τον αγαπημένο της Δημήτρη Παπανικολάου, σε μια συνεργασία που έρχεται λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους. Ο Δημήτρης, ο σκληρός χαρακτήρας του Άγιου Έρωτα, φαίνεται ότι έχει βρει τη γυναίκα που τον έχει κάνει πιο ευαίσθητο.
Η Μαξούρη, η οποία πρόσφατα έχει αποσπάσει θετικά σχόλια για την ερμηνεία της στο Προξενιό της Ιουλίας, θα υποδυθεί την Καλλιόπη, ξαδέλφη της Θάλειας. Ο ρόλος της θα είναι καθοριστικός, καθώς θα βοηθήσει τον Μαρκόπουλο να κρύψει τη Χλόη από τον Παύλο, ο οποίος δεν θέλει να αποκαλυφθεί η εγκυμοσύνη της κόρης του. Η Καλλιόπη, με μεγάλη αδυναμία στον Παύλο, θα ακολουθεί τις εντολές του πιστά.
Οι Δημήτρης Παπανικολάου και Χριστίνα Μαξούρη έχουν καταφέρει να διατηρήσουν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή, με τη σχέση τους να γίνεται γνωστή μόλις πρόσφατα. Παρά τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις τους σε θεατρικές παραστάσεις, κανείς δεν υποψιαζόταν τον δεσμό τους, εκτός από τους πολύ κοντινούς συνεργάτες τους.