Η σειρά «Η Μάγισσα» του ΑΝΤ1 ολοκληρώνει το ταξίδι της με τη συγγραφή του τελευταίου επεισοδίου από τους σεναριογράφους Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη.

Στην πρόσφατη ανάρτησή τους στο Facebook, οι δύο δημιουργοί, που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ελληνική μυθοπλασία, ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση της δουλειάς τους για τη σειρά. Μετά την επιτυχία των «Άγριων Μελισσών», που κράτησε το κοινό σε αγωνία για τρία χρόνια, η Μάγισσα τους μετέφερε σε μια εποχή όπου οι θρύλοι συνδυάζονται με την ιστορία και τα οράματα. Η σειρά ολοκληρώνεται με το 120ο επεισόδιο και οι σεναριογράφοι ετοιμάζονται για την επόμενη τους δουλειά.

Στη δημοσίευσή τους αναφέρουν: «Δύο σεζόν Μάγισσα-120 επεισόδια!!! Για 120 επεισόδια βρεθήκαμε στον πιο όμορφο, τρελό, απίστευτο κόσμο και τον απολαύσαμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ευχαριστούμε τους υπέροχους θιάσους, τους συντελεστές και φυσικά τους θεατές που μας στηρίζουν με την προτίμηση και την αγάπη τους».

Παρόλο που το ταξίδι για τους σεναριογράφους τελειώνει εδώ, τα γυρίσματα συνεχίζονται και οι τηλεθεατές θα απολαμβάνουν τη σειρά στην οθόνη τους. «Οπότε stay tuned!!! #magissa #ant1» καταλήγουν.