![a9a47bf8ae4f8029616dcb9acc4ed93a_XL.jpg](https://speedynews.gr/wp-content/uploads/2025/02/a9a47bf8ae4f8029616dcb9acc4ed93a_XL-696x463.jpg)
Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγιος Έρωτας, που θα προβληθούν από 17 έως 20 Φεβρουαρίου στον Alpha, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Ο πατήρ Νικόλαος και η Θάλεια φτάνουν στο Μαύρο Λιθάρι για να δουν τη Χλόη, αλλά σοκάρονται από την απειλή που δέχεται ο άντρας της Καλλιόπης, η οποία τον σημαδεύει με το όπλο. Η Χλόη, ωστόσο, είναι ευτυχισμένη που βλέπει τους γονείς της, καθώς έχει πανικοβληθεί από τα βίαια γεγονότα στο κτήμα.
Στο μεταξύ, ο Χάρης έχει μεταφέρει τη Σοφία στο εξοχικό και την πιέζει να θυμηθεί τραυματικές μνήμες από το παρελθόν της. Η Σοφία, σοκαρισμένη από τις ερωτήσεις του, τσακώνεται μαζί του, αλλά αργότερα αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον πατέρα της για να ζητήσει εξηγήσεις.
Στο Μαύρο Λιθάρι, η Χλόη ενημερώνεται από τη Θάλεια ότι προγραμματίζεται ο γάμος της με τον Αργύρη μόλις εκείνος αποφυλακιστεί, γεγονός που την εξοργίζει. Η Θάλεια και η Δώρα ανακαλύπτουν κάτι που τους προκαλεί μεγάλη απορία, ενώ η Χλόη εξομολογείται στον Νικόλαο τα πραγματικά της συναισθήματα για τη γέννηση του μωρού της.
Στη Στέρνα, η Πετρούλα συνεχίζει το σχέδιο της να δηλητηριάσει τον Παύλο, αλλά σχεδόν κάνει ένα μοιραίο λάθος. Ο Μαρκόπουλος αποκαλύπτει στον Χάρη την τραυματική εμπειρία της Σοφίας, η οποία εξηγεί τους εφιάλτες της. Ο Χάρης, έτοιμος να μιλήσει στη Σοφία για τον πατέρα της, προκαλεί την οργή του Μαρκόπουλου, ο οποίος τον απειλεί.
Ο Κλεάνθης αποφασίζει να μετακομίσει στην Αθήνα για να βρει δουλειά, ενώ ο Κυριάκος ετοιμάζει μια έκπληξη για την Κατρίν. Η Δώρα αποκαλύπτει στη Θάλεια ότι η σχέση της με τον Γεράσιμο ήταν αμοιβαία, και η Θάλεια ζητά από τον πατέρα Νικόλαο να παραμείνει στο κτήμα.
Την ίδια ώρα, ο πατήρ Νικόλαος εξηγεί στη Χλόη ότι δεν μπορεί να απαρνηθεί τον Θεό για χάρη της, ενώ η Δώρα μαθαίνει ότι ο Γεράσιμος βρίσκεται στο Μεσολόγγι. Ο επιθεωρητής Κωλέτσης συνεχίζει την έρευνά του στην Στέρνα, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους.
Ο Κωλέτσης, μαζί με τον Χάρη και τον Κλεάνθη, ερευνά το μέρος όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο του Βλάση, κάνοντάς τους παραπλανητικές ερωτήσεις. Ο Μαρκόπουλος μαθαίνει ότι η Πετρούλα είναι μητέρα του πατρός Νικολάου και ζητά την επιστροφή του στη Στέρνα. Η Ειρήνη επισκέπτεται τον Αργύρη στη φυλακή και εκφράζει τη μετάνοιά της, αλλά εκείνος απαιτεί την παραδοχή της στο δικαστήριο.