Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής, «Χαμογέλα και Πάλι!», ήταν την Κυριακή 28/1 ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Ο γνωστός σκηνοθέτης παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του Πάνου Βλάχου προς τους δημοσιογράφους.

«Να μιλήσουμε για το περιστατικό με τον Πάνο Βλάχο για να τελειώνουμε. Υπήρχε άνθρωπος σε πάνελ που μετά τη δήλωσή του είπε ότι έπρεπε οι δημοσιογράφοι να κατεβάσουν τις κάμερες και να αγνοήσουν τη σειρά. Όταν άκουσα τη δήλωση είπαμε “Γίναμε”. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι, ούτε να σταθώ γιατί από την άλλη ήταν μια βραδιά με 1000 άτομα, εγώ μπαίνω μέσα ήταν και οι γονείς μου που είχα να τους δω ενάμιση μήνα, με περίμενε κόσμος. Ήρθαν τα παιδιά και μου λένε αν δεν έρθεις σε πέντε λεπτά, θα φύγουμε γιατί έχουμε να πάμε και αλλού. Και λέω «παιδιά αν δεν είμαστε τόσο σημαντικοί και έχετε κάτι σημαντικότερο, επειδή μόλις μπήκα, πηγαίντε αλλού.

Οι καλλιτέχνες αν έρθετε στις πρόβες, θα δείτε ανθρώπους που επί 12-13 ώρες να παίζουν στα κόκκινα με το νευρικό τους σύστημα για να ενσαρκώσουν κάτι. Είναι πολύ ευαίσθητα πλάσματα. Η πρώτη ερώτηση ήταν για τον ρόλο και τη σειρά, είναι πάρα πολύ προσβλητικό. Και πες ότι είναι για τον κόσμο, δεν είναι ότι «εμείς δεν σας βλέπουμε μπροστά μας, απλά γεμίζουμε ένα πρόγραμμα». Ο Πάνος ή ο Νταλάρας μάλλον δεν τα είπαν αυτά στα παιδιά, απευθύνθηκε σε εμάς που καθόμαστε στις υψηλότερες καρέκλες. Δεν ξέρω τι τον πείραξε, μπορεί να ήταν συσσωρευμένη η αγανάκτηση και ο πόνος.

Ο Πάνος είναι ένα πολύ ευαίσθητο πλάσμα με υψηλό βαθμό ενσυναίσθησης. Ο Βλάχος έχει κάνει μια από τις καλύτερες παραστάσεις των τελευταίων δεκαετιών, είναι συνέχεια sold out και δεν έχει ασχοληθεί κανείς με το θέμα. Μόνο πριν λίγο καιρό που βγήκε ένα άρθρο ότι χώρισε, πράγμα το οποίο σας λέω ότι δεν ισχύει. Έχει τη σχέση του και είναι μια χαρά. Δεν ξέρω τι είχε συσσωρευθεί στη ψυχή του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Τσαφούλιας.