![f6700cfdcf0899e37251f6149e9c189d_XL.jpg](https://speedynews.gr/wp-content/uploads/2025/02/f6700cfdcf0899e37251f6149e9c189d_XL-696x461.jpg)
Ο Άρης Καβατζίκης παραχώρησε συνέντευξη στην Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία φέτος συμμετέχει στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha, μετά την ολοκλήρωση της «Ελένης». Ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος αναμένεται να συναντηθεί με το Mega για τις συνεργασίες του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», εξήγησε γιατί παραμένει για πέμπτη χρονιά στο πλευρό της Δανάης Μπάρκα.
«Είναι μια εκπομπή που μου προσφέρει μεγάλη χαρά, καθώς μου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσω πτυχές του εαυτού μου που είχα κρύψει. Η ελευθερία που έχω με ικανοποιεί και μπορώ να μοιραστώ τις σκέψεις μου. Στο παρελθόν, ωστόσο, έχω βρεθεί σε δύσκολες καταστάσεις λόγω του σχολιασμού, ειδικά όταν πρόκειται για πιο ‘ροζ’ ή ‘κίτρινες’ ειδήσεις», ανέφερε.
Αναφερόμενος στα θέματα της διεθνούς showbiz που σχολιάζει, ο δημοσιογράφος δήλωσε: «Έχω βιώσει πολλές δυσκολίες με τους Έλληνες celebrities στο παρελθόν, όταν ήμουν διευθυντής περιοδικού». Παρά τις προκλήσεις, οι τηλεοπτικές του συνεργασίες κύλησαν ομαλά, αν και παραδέχθηκε ότι έχει μετανιώσει για ορισμένα σχόλια που έχει κάνει στο παρελθόν.
Ο Άρης Καβατζίκης εξέφρασε την άποψη του για τον Γιώργο Λιάγκα, σχολιάζοντας την αντίφαση ανάμεσα στον δημόσιο και τον ιδιωτικό του χαρακτήρα. «Όταν είμαι έξω με τη σύντροφό μου, είμαι ευχάριστος και τρυφερός. Αλλά μπροστά στις κάμερες, η συμπεριφορά μου μπορεί να είναι τελείως διαφορετική. Αναρωτιέμαι αν είναι σωστό να θεωρώ τον εαυτό μου καλό άνθρωπο σε αυτές τις περιπτώσεις», είπε.
Όταν ρωτήθηκε αν θα συνεργαζόταν με κάποιον που συμπεριφέρεται έτσι, η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη: «Δεν θέλω σε παρακαλώ».