Ο Έκτορας Μποτρίνι, ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους Έλληνες σεφ, έχει καταφέρει να αποσπάσει πλήθος βραβείων, συμπεριλαμβανομένων των Χρυσών Σκούφων. Στην πρόσφατη 32η απονομή που πραγματοποιήθηκε στο «Asteria Domus» στη Γλυφάδα, το εστιατόριο Etrusco της Κέρκυρας αναδείχθηκε για 13η φορά ως το καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας, κερδίζοντας βαθμολογία 17/20 και δύο Χρυσούς Σκούφους. Η επιτυχία αυτή επιβεβαιώνει τη διαρκή ποιότητα και την αριστεία της γαστρονομικής του προσφοράς.

Η παρουσία του Μποτρίνι στον τομέα της γαστρονομίας είναι αναμφισβήτητη, με το εστιατόριο Botrini’s να συνεχίζει να εντυπωσιάζει τους επισκέπτες του με την εξαιρετική του κουζίνα και την προσοχή στη λεπτομέρεια.