Ο Γιώργος Λιανός ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του «The floor» στην Ολλανδία και επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου τον υποδέχθηκαν οι κάμερες των εκπομπών για να τον «ανακρίνουν». Ανάμεσα στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν ήταν και ο ρεπόρτερ του «Happy day».

«Τα γυρίσματα πήγαν πολύ ωραία. Είχαμε πολύ ωραίο casting, πολύ ωραίους παίκτες, κεφάτους. Δεν γίνεται να μην είσαι ευχαριστημένος με μια τέτοια ομάδα», δήλωσε ο Γιώργος Λιανός, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την εμπειρία του στην εκπομπή.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και σε προσωπικά ζητήματα, λέγοντας: «Ευτυχώς παίρνω ψυχοφάρμακα και είμαι καλά». Αυτή η δήλωση δείχνει την ωριμότητά του και την ανοιχτότητά του σχετικά με την ψυχική υγεία.